Diensten

Vloergeschuurd, onderdeel van Ambachtelijke vloeren draait al decennia lang mee in de top van de houten vloeren branche. Ruim 20 jaar ervaring in zowel renovatie als het plaatsen van uw nieuwe parketvloer.

Onderhoud

Door ruim 20 jaar ervaring als parketspeciaalzaak, zijn wij bekend met alle soorten onderhoudsproducten die er hedendaags te verkrijgen zijn in de vloerenbranche. Laat u vrijblijvend adviseren in de diverse soorten onderhoudsproducten om zodoende te beoordelen wat het meest geschikt is voor een lange levensduur van uw vloer. Dat is Vloergeschuurd!

Schuren

Wij werken uitsluitend met de juiste machines om uw houten vloer stofvrij te schuren. Zijn er beschadigingen of enkele slijtageplekken in uw parketvloer? Of bent u toe aan een nieuwe uitstraling van uw woonkamer? Laat dan uw vloer schuren door Vloergeschuurd!

Behandelen

Bij Vloergeschuurd is het mogelijk om je parketvloer te laten oliën, waxen of lakken. Tevens is het mogelijk om uw vloer in de Skylt lak te zetten.

Reparatie

Heeft u een beschadiging in een deel van uw vloer? Wij ontvangen graag een foto of komen vrijblijvend langs om te bekijken hoe wij dit het meest passend kunnen oplossen. Soms kunnen wij de plank ter plekke vervangen zodat de kosten laag zullen zijn. 

Aanhelen

Ook voor het aanhelen van uw vloer bent u bij Vloergeschuurd aan het juiste adres. Ruim 20 jaar ervaring in alle soorten patroonvloeren die er zijn. Dat is goed geschuurd door Vloergeschuurd.

Wilt u:

Klik dan op onze ‘gratis offerte aanvragen’ button en ontvang binnen 24 uur reactie.

Copyright @ 2020. Ambachtelijke vloeren | KVK:63001063 | BTW nummer: NL001550902B61

Website door arnedejong.nl